Contactinformatie

Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
Telefoon 0118 644969


Openingstijden

dinsdag t/m zondag 

11.00 - 23.00 uur

 

Social Media

Facebook


wifi

Colofon © Kloveniersdoelen Powered by de Drvkkery

drvkkery

 

360 graden

Bekijk de Kloveniersdoelen in 360 graden!

AGENDA

Dinsdag 10 januari 2017 vanaf 00:00 uur

Elke dinsdag: Smakelijke Voorstellingen!

In samenwerking met Cinema Middelburg introduceren we de Smakelijke Voorstelling: iedere dinsdag kan je een film en diner met elkaar combineren voor €15.-

Donderdag 3 augustus 2017 vanaf 20:00 uur

Tuinconcert C.W. Stoneking

De Kloveniersdoelen en Kaffee 't Hof presenteren gezamenlijk: C.W. Stoneking! Op donderdag 3 augustus speelt de Australische bluesmuzikant in de tuin van de Kloveniersdoelen. C.W. Stoneking is een muzikant die de traditionele blues- en jazzmuziek van de jaren twintig en dertig combineert met exotica, hillbilly, gospel, blues, country, Caribische muziek en dat wat hemzelf bekoort.

Dinsdag 31 oktober 2017 vanaf 20:00 uur

Concert Sea + Air

SEA + AIR is het duo dat Daniel Benjamin vormt met zijn vrouw Eleni Zafiriadou. Zij is Grieks en hij komt uit Duitsland. Het sterkste aspect van hun muziek ligt niet alleen besloten in de bijna bovennatuurlijke harmonie van hun samenzang, maar ook in het eigenwijze idee dat hun culturele achtergrond kan zorgen voor unieke en tijdloze muziek. Geïnspireerd door de melodieuze schoonheid van J.S. Bach’s barok, de experimentele jaren ’70 met Popul Vuh en de groteske stadionrock van The Scorpions, blijft SEA + AIR trouw aan het schrijven van simpele, catchy songs, met bezwerende zang.

Dinsdag 28 november 2017 vanaf 20:00 uur

Concert Jim White

De Amerikaanse singer-songwriter Jim White geeft op dinsdag 28 november een concert in de Kloveniersdoelen. ‘The king of country noir’, zoals White ook wel wordt genoemd, is niet de meest gebruikelijke singer-songwriter. Zijn muziek bestaat uit een haast schizofrene mix van country, gospel, folk en rock. Kaarten: € 12,-.

Lunch- en Cadeaubon

Lunch- en Cadeaubon